Dit is Zorgburo Altun

Wij verlenen samen met onze specialisten brede scala aan zorg in heel Noord Holland. Met de aangeboden zorg willen wij van toegevoegde waarde zijn voor de cliënt, familie en de omgeving.

  • Missie

Goede zorg leveren die past bij de wensen van de cliënt. Door goed naar de behoeftes te luisteren van de cliënt en de familie begrijpen wij goed wat de nodige zorg is. Hierdoor bieden wij op maat zorg aan zodat de cliënt en familie een beter leven kunnen leiden.

  • Visie

Ieder mens is anders, hierdoor is de behoefte van ieder cliënt ook anders. Wij willen in heel Nederland zorg op maat aanbieden. Op deze manier wordt de kwaliteit van het leven van onze cliënten, familie en omgeving verbetert.

 

Werkwijze

U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen wanneer er behoefte is aan zorg. Er wordt een afspraak met u gemaakt voor een intakegesprek. Op deze manier gaan wij samen de benodigde zorg in kaart brengen. (Onze specialisten komen bij u langs voor intakegesprek, wanneer u een beperkte mobiliteit heeft of niet in staat bent om naar ons toe te komen).

Hoe kunt u met ons in contact komen? U kunt ons telefonisch bereiken (072 582 2568) of via onze mailadres (info@zorgburoaltun.nl) of u kunt de aanmeldingsformulier invullen en digitaal of per post opsturen.

Robijnstraat 7

1812 RB Alkmaar

info@zorgburoaltun.nl

072 582 2568